Bagossy Brothers Company - Visszajövök (Official Video) Letöltés

Küldje el barátainak
Hozzáadás
 • 2019. dec. 16.

 • ARÉNA KONCERT - 2020.12.18 Jegyek: https://bit.ly/2vYMFlt A ROAD MOVIE sorozatban a VOLT Film zenészeket, szerzőket, előadókat kért fel, hogy írjanak dalt egy számukra fontos magyar városról, tájról, régióról, utcáról. A dalokhoz ismert rendezőkkel készítünk videóklipet. A negyedik ROAD MOVIE dalt Erdély ihlette. Bővebben: http://www.roadmovie.hu www.facebook.com/bagossybrothers www.bagossybrotherscompany.com Rendező: Árpa Attila Producer: Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert Operatőr: Studinger András Szereplők: Mihály Gábor, Mihály Judit, Kozma Mária, Tatár Ajsa, Tóth Sándor Projektvezető: Ádám Kata Produkciós vezető: Herczeg György Gyártásvezető: Mercel Attila smink/haj: Sipos Gergő Vágó: Árpa Attila, Studinger András Utómunka: StudingersCut, Pánczél Orsolya VFX supervisor: Bogdán Balázs Fotó: Sivák Zsófia, Miki357 Állat tréner: Molnár Edit, Arany Virág Buszsofőr: Fung Dávid Transzport: Sáji Róbert, Márton László Köszönet a Szárhegyi Pihenő Vendégháznak! Jogász: Dr. Rosner Gábor Zenei szakértő: Borcsik Attila Izil Werk: Könyves Dina Kommunikáció: Kutas Krisz Sajtó: Márton Orsolya Arculat: Graphasel Design Studio Külön köszönet Németh Annának, Osváth Eszternek és Nagy Dánielnek Felvétel: Sounday Studio Hangmérnök: Vastag Gábor Keverés: Ligeti György Zenei producer: Ligeti György Mastering: Szabó Szebasztián (Miracle Sound Studio) Köszönet a Salamon Ernő Gimnázium kórusának Dalszöveg: Visszajövök én egyszer még az esőt ha elfújja a szél minden ember hazatér! Meleg az otthontól fűtött tél csak az kell, hogy jó legyél, hogy te mindig itt legyél! A köd felszáll, én csendben figyelem telik az idő, de nem késő még tán. Várnak, a vártnál jobban keresem a régi tereket a pultos integet, ül és vár! Ismerős a táj hallom hangotok. Zöldebb a fenyő már én is az vagyok! Karnyújtásnyira minden az autók állnak a jégtől fagy az oszlopra a szám. Szép ide, szép oda Miklóson nem játék a medve nem táncol, csak ül és vár...

Megjegyzések

 • Mistyc Leonidas
  Mistyc Leonidas 9 hónapja

  Sem segg,sem csöcsök,sem drogok, sem gusztustalan félmeztelen testrángatás,sem ízléstelen szavalás amit ma elég sokan zenének mernek hívni. Nincs ebben a videóklippben semmi,és ez pont így jó! Semmi amihez már mindenki hozzászokott és ami minden utolsó,olcsó szórakozóhelyről dől ki! Tökéletesen mutatta be a hazámat,és rendkívüli szöveg és zene valósul meg benne. Nagyon fájni fog amikor el kell innen majd mennem, de csak ezt fogom hallgatni! Csodálatos! Várunk vissza titeket Sepsiszentgyörgyre, Kézdivásárhelyre!

 • Wolverine
  Wolverine 9 hónapja

  Magyarország zeneszerzői példát vehetnének róluk,nem drogrol,örömlányokrol énekelnek (néhány magyar aki zenésznek nevezi magát igazából szaval nem énekel) hanem a mindennapokrol,tipikus élethelyzetekről, nehéz percekről,motiválnak és elmondják helyettem amit nekem kellene.

 • Vormair Zsófia
  Vormair Zsófia 9 hónapja

  Büszke vagyok, hogy itt élek! 🌲✨

 • A Csorba
  A Csorba 9 hónapja

  Ettől a zenétől/videokliptől még nekem is honvágyam lesz, pedig nem is erdélyi vagyok.

 • RIT 573
  RIT 573 9 hónapja

  Hány magyart sirattatok meg most ezzel, te jó Isten. Gyönyörű. 🇭🇺

 • Raisen1992
  Raisen1992 1 hónapja

  92ben születtem. Bőséggel azután, hogy elvesztettük Erdélyt az 1. világháború után.. Sosem jártam ott még.... Mégis sírok minden egyes alkalommal mikor ezt a dalt hallom...

 • BLACK ANGEL
  BLACK ANGEL 5 hónapja

  0%-káromkodás

 • Klára Anna Szigeti
  Klára Anna Szigeti 6 hónapja

  Én nem vagyok erdélyi. A férjem családja származott onnan. Halála előtt két hónappal mentünk "haza" életében először és utoljára. Én azóta minden évben "hazamegyek" egyszer, ott csináltattam neki kopjafát. Mindig olyan, mintha "otthon" lennék, mintha "hazaérkeznék". Ez a videó tökéletesen kifejezi azt az érzést, azt a szabadságot, azt a vágyódást..., amit mindenkinek éreznie kell, aki egyszer is ott járt életében! Köszönöm!

 • Sewa Milli
  Sewa Milli 7 hónapja

  Én most költözök 10év után a szülő városomba Komáromba nagyon feldobott eza hatalmas zenei alkotás szintén zenész vagyok érzem tudom hogy az otthon az ismerős helyek nagy inspirációt nyújtanak.köszi nektek sok sikert kívánok Milán q; D

 • J. Sz.
  J. Sz. 2 hónapja

  Mindig "irigyeltem" a székelység igaz Magyar Hitét, összetartozását, Emberi Méltóságát, Tartását. Tiszta megfogalmazásaikat érzéseikben, köntörfalazás nélkül, egyszerűen, emberhez méltóan. A szavaik maga a zene, magyar nyelvet értő embernek, a kifinomult zene már csak a ráadás, mely szívükből árad, és elragad. Isten tartsa meg idők végezetéig ezt a Nemes Kultúrát.

 • blaenbla89
  blaenbla89 7 hónapja

  Mindenki, aki határon túli magyar, aki külföldre kényszerült dolgozni! Ti, akik nem magyar határon belül éltek, ugyanúgy ide tartoztok! És ti akik kint kell, hogy dolgozzanak, tartsatok ki b*sszameg, mert hiányoztok innen, ha hiszitek, ha nem! Kis hazátok vár rátok!

 • Tamás Lőrincz
  Tamás Lőrincz 9 hónapja

  Békás szoros, Gyilkos-tó, Háromkút, Gyergyószárhegy - csodálatos helyek. Köszi fiúk az új dalt és a fantasztikus klipet hozzá. Székelyföld, visszajövök!

 • Eniko40 E
  Eniko40 E 3 hete (szerkesztve)

  Székelyföldre mindenki visszavágyik aki egyszer ott járt..Olyan fenyőfák, olyan emberek, sehol nincsenek ebben a nagyvilágban!!!!!Csodás hely, kedves emberek....csodás a dal is. Lehet, hogy Svájcban vagy Ausztriában nagyobb hegyek vannak, de ERDÉLYben van valami megfoghatatlan, ami sehol nincs máshol....És az ember visszavágyik oda, ha már egyszer járt ott. Értem miért született ez a dal!!!!

 • Burhan Ocaklı
  Burhan Ocaklı 5 hónapja

  I don't understand anything but perfect song. From Turkey

 • Mr Originality/Csabika

  WOOOOW!!!! Mi ez a klip? HATALMAS! 🌲 Erdély❤️

 • Selina Krcek
  Selina Krcek 2 hónapja

  Vreu să ascult această melodie,pe acea cărare!

 • Mara Questionmark
  Mara Questionmark 4 hónapja

  I like this song, don't matter, that I understand nothing but guys, this is good music❤️ from Germany

 • Aemax bamba medve
  Aemax bamba medve 9 hónapja (szerkesztve)

  Ez a zene annyira jókor jött ki, ez rólam (is) szól .

 • cheekyboy1987
  cheekyboy1987 2 hónapja

  Legszebb nyelv a MAGYAR!

 • Benjámin Csikó
  Benjámin Csikó 9 hónapja

  Egyre jobban megbizonyosodom arról, hogy akármennyire is van némi pop-os vonal a dalaitokban, ti határozottan az alter felé húztok. Már az is gyanús volt, amikor Torockón a DJ srácnak egyedül Norbi énekelte az arcába a Jó csávó a Markó Kistehén dalt. De most az "ül és vár" sorok elejtésére a dalszövegben rögtön felkaptam a fejem. Valahogy mindig tudtok valami újat, érdekeset, egyedit és valódit alkotni. Mindezt tisztelettel azok iránt akik hallgatják a zenéitek, és tisztelettel azon zenészek felé, akiket nem riválisként, hanem inkább közösségként kezeltek. Hajrá srácok! Csak így tovább! :)