DopeRatív: Majka zenészeket cinkel, pedig nem ez a legcikibb...😊 Letöltés

Küldje el barátainak
Hozzáadás
 • 2020. máj. 6.

 • Legyetek DopeFejek & segítsetek...👍🙏👍 Írd alá: https://irdala.hu/ Gondoskodás Gyermekeinkért Alapítvány: https://www.gondozotthon.com/ Gyermekétkeztetési Alapítvány: https://www.gyea.hu/ Ganxsta Zolee és a Kartel: https://www.facebook.com/105652090379... DopeMan már aláírta a Székely Nemzeti Tanács kezdeményezését. A népszerű rapper elmondta, sok székellyel tartja a kapcsolatot és valahányszor Erdélyben koncertezett, mindig nagyon kedvesek, vendégszeretőek voltak vele. Alapvető, hogy most segíteni kell, hogy legyenek forrásaik, őrizhessék meg a kultúrájukat és érezzék jól magukat! Te már aláírtad? Ha nem, kattints ide: https://irdala.hu/ Kommentelsz, likeolsz, megosztasz: https://youtu.be/NGx9zoXvQRQ KÖVESS: Instagram: https://www.instagram.com/dopemantv/ YouTube: https://www.youtube.com/user/AzIgaziD... TicToc: https://vm.tiktok.com/9qbkQj/ Twitter: https://www.twitter.com/DopeManLaci Snapchat: https://www.snapchat.com/add/dopemanlaci Facebook: https://www.facebook.com/dopemantv/ Viber csoport: https://invite.viber.com/?g2=AQBEZw%2...

Megjegyzések

 • Kicsi Nagy
  Kicsi Nagy 2 hónapja

  Felébredtūnk....

 • Kicsi Nagy
  Kicsi Nagy 2 hónapja

  Egy fej vagy és a tulipán.....BLA...BLA...BLA.

 • Adam Fischer
  Adam Fischer 2 hónapja

  Sajnálom hogy még csak most nézem. Nagyon eggyet értek veled és tisztelem a hozzállásod. Nagyon korrekt! Annyiban nem értek egyet hogy más egy vagyonos embernek segíteni (vagyonos alatt gondolok egy luxus autó ékszerek legújabb számítástechnikai eszközök vagyontárgy tulajdonost ) és más egy falusi szegénynek aki amúgy se tud megélni.

 • hazizene
  hazizene 3 hónapja

  Ha valaki nem elégedett a saját sikereivel, beleszáll másokba, akit riválisnak érez, és próbál onnan is szerezni további ismertségeket, híveket.A hízelgő kommentek is arra valók, ha búcsúztatni kell valakit, akkor jól jön, hogy ő már régi barátja volt...Időigényes a dolog, van akinek megéri...

 • Gyorgy Zsigry
  Gyorgy Zsigry 3 hónapja

  Tetszik a mondókåd , bår a rezsicsokkentes amiről beszelsz , ostobasag !

 • Riddick David
  Riddick David 3 hónapja (szerkesztve)

  Nagyon csípem a videóidat! Legalább te nem faszságokat beszélsz! Ami a mai világban kúrva ritka! ezt ismerjük el! 😅 lásd a kommenteken..

 • Sztruto
  Sztruto 3 hónapja

  Nagyon buta ez a "Dópmen"! És még mindig Majkáról álmodik...

 • Mansi Flamingó
  Mansi Flamingó 4 hónapja

  Nem tudod elfelejteni...Ilyen a szerelem, igaz? Nem bírsz nélküle létezni..

 • Sky Dumont
  Sky Dumont 4 hónapja

  Unalmas vagy Shopman😅😅😅😅😅😅irigy vagy!!

 • Official TeeRPaaK
  Official TeeRPaaK 4 hónapja

  Dope: Az állam és a kormány nagyon nem ugyan az! Az állam felé ne forduljon már egy 10 milliókat összekereső magánvállalkozó zenész anyagi juttatásért! Azért húzzuk már meg a vonalat! A f..z kivan az arcátlansággal amikor valaki azt mondja hogy adnia kell az államnak a közösből ilyen helyzetben. Hol van az a kb 100.000 ember aki elbukta a megélhetését részben vagy egészben? Azoknak kellett volna a közösből adni! És ha az megvolt utána tárgyalhatunk arról hogy kinek mi jár! Senki nem kapott egy fillért se aki elbukta a melóját! Erre a kormányunk hogy jobb pozicióban legyen a művészeknél meg popipari senkiháziaknál majd ha kellenek csak azért is ad támogatást! Undoríitó az egész ez az igazság. Undoríító. A kibaszott kormány úgy zongorázik az államkasszánkon és az ország szellemi és fizikális javain ahogy akar és mindenki szarik rá! Az állam mi vagyunk! A kormány meg kormány! kb 1500 ember élősködik ezen az országon....mi meg 9.5 millióan szívunk minden nap és hol van még a vége? Szégyen az egész.....Áldás Békesség és jólét Dope!

 • Márk László
  Márk László 4 hónapja

  Az a baj lehet hogy dopeman inditotta el és ezzel semmi baj nincs sőt a majka sok mindent köszönhet neki.....DE a majka hibája hogy amit anno kapott segítséget a dopemantól azt ő jól használta ki? Az hogy jól keverte a lapokat?

 • Márk László
  Márk László 4 hónapja

  Az a baj lehet hogy dopeman inditotta el és ezzel semmi baj nincs sőt a majka sok mindent köszönhet neki.....DE a majka hibája hogy amit anno kapott segítséget a dopemantól azt ő jól használta ki? Az hogy jól keverte a lapokat?

 • Oszkár Váradi
  Oszkár Váradi 4 hónapja

  Mozart egy zenei zseni volt és még is egy szemetes zsákba egy gödőrbe löktél bele mikor elhunyt! Szégyen!

 • Oszkár Váradi
  Oszkár Váradi 4 hónapja

  Elég mocsokos egy dolog az, hogy olyan emberek mennek kuncsorogni segélyekért ahol van vagy volt mit a tejbe aprítani, ezáltal azok előle meg elveszik a kenyérre valót ahol valóban nincs!

 • András Szabadkai
  András Szabadkai 4 hónapja

  Tedd a szivedre a kezed Dope meglepett a Majka megnyilvánulása?

 • István Farkas
  István Farkas 4 hónapja

  Laci, teljesen igazad van mindenben! 👍

 • Gábor Varró
  Gábor Varró 4 hónapja

  Ki a faszt èrdekel a majka nincs dopeman sehol nincs az ózdi gyökèr.Na ennyit erről

 • Róbert Geréb
  Róbert Geréb 4 hónapja

  Dopeman nagyon lejárt lemez vagy már! Majkának még a cipője nyoma is többet ér mint te!

 • Dread Miedo
  Dread Miedo 4 hónapja

  Tetszik, amit csinálsz. Ébreszd a jo népet. Csak támogatni tudom a munkáságodat. Igy tovább. Tisztelet neked papa.

 • iMDrKA
  iMDrKA 4 hónapja (szerkesztve)

  Ha jól tudom, akkor nem állami támogatásért folyamodtak, hanem az Artisjus ajánlotta fel ezeket az összegeket, ami tulajdonképpen belőlük és az ő szerzői jogaikból él és azokat védi, így a támogatási kérelem tejesen jogos a zenészek részéről!