DopeRatív: Munkanélküliség Letöltés

Küldje el barátainak
Hozzáadás
 • 2020. máj. 19.

 • Kommentelsz, likeolsz, megosztasz: https://youtu.be/NGx9zoXvQRQ KÖVESS: Instagram: https://www.instagram.com/dopemantv/ YouTube: https://www.youtube.com/user/AzIgaziD... TicToc: https://vm.tiktok.com/9qbkQj/ Twitter: https://www.twitter.com/DopeManLaci Snapchat: https://www.snapchat.com/add/dopemanlaci Facebook: https://www.facebook.com/dopemantv/ Viber csoport: https://invite.viber.com/?g2=AQBEZw%2... Vizuális effektek: https://www.youtube.com/channel/UCtBr...

Megjegyzések

 • A TP
  A TP 4 hónapja

  A családi show gagyi fejezd be. Most még ingyen adom a tanácsot. Singlebe nyomd és politikai tartalmat

 • Laszlo Hara
  Laszlo Hara 4 hónapja (szerkesztve)

  Vannak stricik meg kurvak,,na ok nem vannak rendszerben,soroljam ..a regi komcsik ahol van love azok is ingyenelok,,sosem dolgoznak emberek sorat bovitik,,soroljam..ja a nagy uzemek maskent mukodnek,,,,menj Londonba,,segitek,,ott eltem 7 evet,,csinaljatok utanam,,,meghaltok

 • Laszlo Hara
  Laszlo Hara 4 hónapja (szerkesztve)

  klub radiot a komcsi fanok hallgatnak..szoval a betegek,,,sajnos tobb van mint koronas,,

 • Csaba TLO
  Csaba TLO 4 hónapja

  Vezető pozícióban dolgozom az autóiparban. Tökéletesen tájékozatlan vagy. Nyilatkozol valamiről, amiről fogalmad nincs. 400 nettó gyártósoron? Nocsak.. Mindig hall az ember a putrineten valami újat.. ☺

 • armalite
  armalite 4 hónapja

  Fúúúúúú megdöbbentő részletes hiteles és lényegre mutató elemzés volt. Gratula++++++++++

 • oroszky zoli
  oroszky zoli 4 hónapja

  Jól látod dopi

 • Zoltan Varga
  Zoltan Varga 4 hónapja

  Gépeket autókat csinál kína. A tudás! a hozzáadott érték. Az agrár érték. Egy kiló kenyér érték! Az élet érték. De majd rájössz.

 • András Andrej
  András Andrej 4 hónapja

  Tudod nagyon sokan akik elvesztették a munkájukat/ Feketén/ dolgoznak. Miért nem mész el egyházi vezetőnek ? Ott végeznek agymosást az embereken.

 • Béla Lévay
  Béla Lévay 4 hónapja

  A vége a merjünk kicsik lenni. Nyersanyag? Pl. gáz, réz. Külföldön rengeteg magyar fejlesztő mérnök van. Ott lehet magas hozzáadott érték, itt nem. Gyarmat vagyunk, nincs magyar termelés ipar, ezen nem segített az elmúlt 10 év sem. Itt lehetne támadni a kormányt, persze akkor, ha erdeke lenne vkinek a valóság feltárása a szineszkedes, becsapás helyett.

 • mammamia donna
  mammamia donna 4 hónapja

  Tudom hogy a té. Nem erröl szol de Majkát már csak a roma drogosok hallgatják salynos.

 • namiafaa
  namiafaa 4 hónapja

  Ha regisztral, utana majd kap tamogatast, aki majd alkalmazza

 • Róbert
  Róbert 4 hónapja

  20 éve dolgozok autóiparban van kis tapasztalatom . Nincs már képzett munkaerő egy autószerelő itthon a gyárban keres 200 ezret egy targoncás is kb kelet Magyarországon . Németbe ugyan ez a munkakör 3 ezer euró . Analfabéta meg 8 osztályos emberek vannak már a gyártósorokon. És megéri nekik Dope 2% a bevételből a munkások bérre . Reggel bepakolod a kamiont este Németbe van . Nem viszik el ezek sehova a gyárakat közel vagyunk még ha a dupláját fizetné is megéri neki . Jönnek igen a gépiesitések felváltja az embert a gép a gyárba van lehetőség cnc gépkezelést vagy villanyszerelő szakmát amivel karbantartó lehet targoncás jogsi amivel logisztikára mehet . Szakosodni kell a régi összeszerelő munkakörök lassan mind megszünnek.

 • Róbert Varga
  Róbert Varga 4 hónapja

  Dope ha majd haza megyek valamikor és össze tudnánk hozni, jó lenne élőben találkozni, kicsit piálgatni, dumálni dolgokról, mert ugyanazok a nézeteink és nagyjából egy generáció vagyunk, csakhogy tudd én vágesz mit tettél a magyar rappért, vigyázz Magadra és a Családra haver!!

 • pol zol
  pol zol 4 hónapja

  A legfontosabb - kormányokon átívelő - mondat: "Magyarország mindig is annyi lesz amennyi" (hát ennyi..!) Ettől persze országon belül is vannak (lesznek) "alul-középen-felül" rétegek... és a szomorú hír: ezek a rétegek sohasem fognak "HELYET CSERÉLNI".. :(

 • Surmoka
  Surmoka 4 hónapja

  Szinte az összes ellenzéki kritika nettó hazugságra épül. Ezért nem képesek nyerni. Mert a valósággal köszönőviszonyban sincsenek, az emberek nem érzik, hogy őróluk beszélnének. És ezért nem értenek a politikusaik se semmit abból, hogy mit kéne csinálniuk. Egy hazugságbuborékot élnek, amit maguknak fújtak.

 • Balázs Gáspár
  Balázs Gáspár 4 hónapja (szerkesztve)

  Szia!én évek óta home officeba dolgozom egy egy telekommunikációs multi cégnél!nagyon jól működik és van számonkérés és többet dolgozom,mint mikor be kell mennem az irodába! Szóval a home office helyzetét nagyon rosszul látod, a többivel egyetértek!

 • Varga Eva
  Varga Eva 4 hónapja

  Nagyon-nagyon nehéz most a kormánynak, hogy jusson el igazságosan a feketegazdaság -hoz. Az ellenzék ugrana, csak arra vár hogy tudja mondani, a kormány már megint szórja a pénzt. Csak egyet nem értek az unokazos csalók hogytudnak kicsalni milliókat éhező nyugdíjasoktol. Volt egy mondás, aki sír attól elkell venni. Tisztelet a kivételnek.

 • Ghost 0145
  Ghost 0145 4 hónapja

  👑❤️🔥🔥🔥

 • Ro Ta
  Ro Ta 4 hónapja

  dope papa a kis bankok is tönkre mentek .az ilyen válságoknak ez is a céljuk ,a nagyobbak ilyenkor bekebelezik a kicsiket.a kis pénzügyi vállalkozások főleg tönkrementek. a világot uraló bankok azok a haszonélvezői a vírusnak. az olyan bankok mint akiké az élelmiszer multik és a mezőgazdaság mögé bujtatott bankok ,na azok méretes hasznot húztak mostanában.azt tudtad, hogy a upc mögött is bank állt? na és átvette a vodafos az vajon egy egyszerű kis vállalkozás lehet,ha ezt meg tudta csinálni?

 • Ro Ta
  Ro Ta 4 hónapja

  a lényeg az,hogy ilyen kis jelentéktelen országok már nem szuverén államok . a fején pöröghet jurcsány vagy ormány nagyon sok beleszólása nincs neki a bérek alakulásában SEM! persze a jobbágyaikkal bizonyos dolgokat megtehetnek ,ennyi mozgásterük van.