Ezért rúgtak ki az iskolából Letöltés

Küldje el barátainak
Hozzáadás
 • 2020. ápr. 25.

Megjegyzések

 • georg1945
  georg1945 4 hónapja

  Én egy tanítóbácsi vagyok, nyugdíjban és tehát így 75 éves. Amit elmondtál, azt gondolom, hogy teljesen igaz, Nekem is voltak ilyen hisztérikus kolléganőim. Őket semmi nem érdekelte, csakhogy bonyodalmakat keltsenek, mert azzal szórakoztak. Az iskolákban nem a tanulókkal van a baj, nem ők, ti vagytok a probléma, hanem a hisztérikus tanítónőkkel, tanárnőkkel. Igazán nagyon sajnállak. Intelligenciád magas ! Ne félj, az életben jól fogsz járni. Szeretettel Juhász György tanító nyugdíjban-

 • viki 080
  viki 080 4 hónapja

  907 dislike = megjött a tanár gang

 • Zsombor Molnár
  Zsombor Molnár 4 hónapja

  Ezt a tanárnőt miért nem raktad be a misztikus lények videódba????????

 • János Fodor
  János Fodor 4 hónapja

  Üdvözletem Pau Street!

 • SZwinx
  SZwinx 4 hónapja

  5. osztályos voltam mikor év végén megbuktam németből. 2 dologból tevődött ez meg. 1: Basztam tanúlni. 2: év végére mikor már éreztem, hogy szorul a hurok elkezdtem tanúlni de hogy hogy nem bármit is csináltam bármilyen helyes választ adtam valahogy csak nem görbült a dolog. Akkor 1 év alatt az akkori tankönyv nem egész feléig jutottunk el. Egész pontosan emlékszem a 8. leckéig jutottunk. Majd jött a pótvizsga. Otthon seggeltem és készültem rá hisz nem akartam megbukni. Év végén beszéltem a tanárral, hogy most az összes leckét magoljambe vagy van valami konkrét kérése. Annyit mondott, hogy 7. leckét betéve tudom átenged. Rendben.. Megtanúltam a 6, 7 és a 8 lecke nagyrészét. Eljött a nagy nap ahol megmutathatom, hogy én márpedig nem bukok meg!

 • Ombodi Gábor
  Ombodi Gábor 4 hónapja

  Nincs ebben a videóban semmi rendhagyó, itt is egy szörnyet mutat be.

 • Bea Verebi
  Bea Verebi 4 hónapja

  Kedves Attila! Többször is megnéztem azt a részt, ahol üzenetet váltotok egymással, mert az nagyon szemet szúrt. Vagyis a stílus, ahogy kommunikált veled. Első ránézésre is átlépett a tanár-diák viszony határán, kezdjük mindjárt azzal, hogy "bár nem állsz szóba velem hetek óta..." Már eleve ez olyan számonkérő, hogy ilyent csak barátok mondhatnak egymásnak, totál személyes ügy, semmi köze a tanításhoz, neki az a dolga hogy tanítson, és nincs joga megemlíteni, hogy te szóba állsz vele tantermen kívül vagy sem. A további írásaiból azt vettem ki hogy infantilis, úgy ír, és olyan szavakat használ, ami kb. egy 20 éves lány szintjén van, miközben te nagyon intelligensen és ranghoz méltóan válaszoltál. A kis oda biggyesztett smile jelekről nem is szólva --> :) Ha már abban a korban van, hogy kapuzárási pánik legyen, nagyon nem illik a korához ez a stílus, főleg nem egy tanárhoz. Oké, én sem vagyok már mai csirke, de én is szoktam így beszélni, írni, csak a barátaimmal. Szóval részemről a konklúzió: A nő lehet hogy eleinte rád volt kattanva, de időközben feleszmélt hogy ez fölösleges ábránd, és a vágyálomból ellenség lettél. Hidd el nekem, láttam már hasonlókat. Nem biztos hogy szerelem volt részéről, de mindenképp valami egészségtelen ragaszkodás eleinte. Ő gyűlölt meg valamiért, ezért próbálta oda terelni, elhitetni hogy mások is gyűlölnek, ne derüljön ki, hogy ez személyes ügy. Nem egy olyan felnőtt, érett nővel hozott már össze a sors, aki művelt, intelligens, de az érzelmeit nem tudja helyén kezelni. Pl. amikor munkahelyen beleesik egy kollégába, és amikor rájön, hogy tojik a fejére, onnantól mindennek elmondja, és azon dolgozik ,hogy mással is megutáltassa. Közben meg szerencsétlen ember mit sem tudott az érzéseiről, és nem érti mi történik körülötte. Másik példa: Volt egy hirtelen jött "barátnő", én csak a pártfogásomba vettem bizonyos dolgok miatt, aztán úgy rám tapadt, hogy levegőt sem lehetett venni tőle, és már követelőző is volt sokszor. Elkezdtem kicsit lazítani a szálon, aztán egyszer csak elhordott mindennek. Plusz úgy érezte, azért mert szóba álltunk, már teljesen része az életemnek. Láttad a Kábelbarát című filmet? Ehhez tudnám hasonlítani. Szerintem ilyen volt a tanárnőd is. Zárásképp annyit, hogy nagyon jó amit csinálsz, érdekesek a videóid, ha a fele sem igaz, én akkor is szeretem felnőtt esti mesének, (sok munka lehet benne) és a zenében is jó vagy, én biztos vagyok benne, hogy sokra fogod vinni, erre koncentrálj!

 • Beke Zsolt
  Beke Zsolt 4 hónapja

  álmos vezér gimnázium berki Katalin...

 • Teleki Zalán
  Teleki Zalán 4 hónapja

  Röviden: az ofő nárcisztikus és pszichopata

 • György Csukovits
  György Csukovits 4 hónapja

  "Ha örül Horger Antal úr...."

 • Kenyér Sajtos
  Kenyér Sajtos 5 hónapja

  Az összes dislikeoló is a tanárod kamuprofiljai...

 • Alilla 2018
  Alilla 2018 4 hónapja

  Kedves fiatal ember!

 • Máté Baklanov
  Máté Baklanov 4 hónapja (szerkesztve)

  Maradhatunk annyiban,hogy még mindig támogatom (ugyanúgy,mint a rendőröknél...)a tanári pályára lépőknek a pszihológiai vizsgálatot.

 • _ Kitty
  _ Kitty 4 hónapja (szerkesztve)

  Jézusom, a kommenteket olvasva ámulok, hogy mennyi ember élt át hasonlót általános, vagy középiskolában. És persze csodálkozunk, hogy Magyarország majdnemhogy vezeti a depresszió és a szorongásos betegségek listáját..

 • Lili Almási Szabó
  Lili Almási Szabó 2 hónapja (szerkesztve)

  Az általános iskolai sérelmeimből sajnos túl sok van. Egy biztos: mára már tudom, hogy erősödtem. A felnőttek semmivel sem voltak jobbak mint én. Sőt! Két esetetet szetentnék elmesélni. Az egyik rólam, a másik egy osztálytársamról szól. Ezzel bátorítani szeretnék másokat az önbizalomra.

 • Geri TV
  Geri TV 4 hónapja

  És akkor csodálkoznak az emberek, hogy a gyerekek utálnak iskolába járni...

 • Bakugou Katsuki
  Bakugou Katsuki 4 hónapja

  Mi a különbség a tanár és a pedofil között?

 • Fredrick Kieran
  Fredrick Kieran 3 hónapja

  Meg akart dugni. Egyértelmű. Grooming-nak hívják. bénán csinálta.

 • Fruzsina Szabó
  Fruzsina Szabó 3 hónapja

  Sziasztok!

 • Ádám Szélpál
  Ádám Szélpál 4 hónapja

  Ebből nagyon nagy dolog is lehet. Ha pár youtuber még csatlakozik akkor egy hatalmas, országos kampány is lehetne ebből.