Ezért rúgtak ki az iskolából Letöltés

Küldje el barátainak
Hozzáadás
 • 2020. ápr. 25.

Megjegyzések

 • Ombodi Gábor
  Ombodi Gábor 2 hónapja

  Nincs ebben a videóban semmi rendhagyó, itt is egy szörnyet mutat be.

 • georg1945
  georg1945 2 hónapja

  Én egy tanítóbácsi vagyok, nyugdíjban és tehát így 75 éves. Amit elmondtál, azt gondolom, hogy teljesen igaz, Nekem is voltak ilyen hisztérikus kolléganőim. Őket semmi nem érdekelte, csakhogy bonyodalmakat keltsenek, mert azzal szórakoztak. Az iskolákban nem a tanulókkal van a baj, nem ők, ti vagytok a probléma, hanem a hisztérikus tanítónőkkel, tanárnőkkel. Igazán nagyon sajnállak. Intelligenciád magas ! Ne félj, az életben jól fogsz járni. Szeretettel Juhász György tanító nyugdíjban-

 • georg1945
  georg1945 2 hónapja (szerkesztve)

  Én 38 évig voltam tanító alsóban és 2 évet felsőben tanítottam. Soha nem voltak kivételezett , vagy nem szeretett tanulóim. Mindig mindet egyformán szerettem. Ha én az alsóban nem adok jó alapot például a matematikához, akkor bizony a tanítványaim rosszul fognak járni a felsőben. Óriási munkát fektettem be, hogy MINDEN tanulóm jó alappal menjen tovább. Mind a mai napig meg lehet kérdezni minden volt tanulómtól, hogy meg voltak-e elégedve velem. Én mindig meg voltam elégedve, minden év végén velük. A tanulókat szeretni kell, biztatni, segíteni KIVÉTEL NÉLKÜL ! Olykor voltak kis büntetések is, amiket mindig megbeszéltem a szülőkkel, de ha a tanuló kérte, hogy ne, akkor nem tettem. Mindig mindent el kellett rendezni, de a gyerek méltóságát nem sértettem meg soha. Ő is egy egyéniség .

 • viki 080
  viki 080 2 hónapja

  907 dislike = megjött a tanár gang

 • György Csukovits
  György Csukovits 2 hónapja

  "Ha örül Horger Antal úr...."

 • Bea Verebi
  Bea Verebi 2 hónapja

  Kedves Attila! Többször is megnéztem azt a részt, ahol üzenetet váltotok egymással, mert az nagyon szemet szúrt. Vagyis a stílus, ahogy kommunikált veled. Első ránézésre is átlépett a tanár-diák viszony határán, kezdjük mindjárt azzal, hogy "bár nem állsz szóba velem hetek óta..." Már eleve ez olyan számonkérő, hogy ilyent csak barátok mondhatnak egymásnak, totál személyes ügy, semmi köze a tanításhoz, neki az a dolga hogy tanítson, és nincs joga megemlíteni, hogy te szóba állsz vele tantermen kívül vagy sem. A további írásaiból azt vettem ki hogy infantilis, úgy ír, és olyan szavakat használ, ami kb. egy 20 éves lány szintjén van, miközben te nagyon intelligensen és ranghoz méltóan válaszoltál. A kis oda biggyesztett smile jelekről nem is szólva --> :) Ha már abban a korban van, hogy kapuzárási pánik legyen, nagyon nem illik a korához ez a stílus, főleg nem egy tanárhoz. Oké, én sem vagyok már mai csirke, de én is szoktam így beszélni, írni, csak a barátaimmal. Szóval részemről a konklúzió: A nő lehet hogy eleinte rád volt kattanva, de időközben feleszmélt hogy ez fölösleges ábránd, és a vágyálomból ellenség lettél. Hidd el nekem, láttam már hasonlókat. Nem biztos hogy szerelem volt részéről, de mindenképp valami egészségtelen ragaszkodás eleinte. Ő gyűlölt meg valamiért, ezért próbálta oda terelni, elhitetni hogy mások is gyűlölnek, ne derüljön ki, hogy ez személyes ügy. Nem egy olyan felnőtt, érett nővel hozott már össze a sors, aki művelt, intelligens, de az érzelmeit nem tudja helyén kezelni. Pl. amikor munkahelyen beleesik egy kollégába, és amikor rájön, hogy tojik a fejére, onnantól mindennek elmondja, és azon dolgozik ,hogy mással is megutáltassa. Közben meg szerencsétlen ember mit sem tudott az érzéseiről, és nem érti mi történik körülötte. Másik példa: Volt egy hirtelen jött "barátnő", én csak a pártfogásomba vettem bizonyos dolgok miatt, aztán úgy rám tapadt, hogy levegőt sem lehetett venni tőle, és már követelőző is volt sokszor. Elkezdtem kicsit lazítani a szálon, aztán egyszer csak elhordott mindennek. Plusz úgy érezte, azért mert szóba álltunk, már teljesen része az életemnek. Láttad a Kábelbarát című filmet? Ehhez tudnám hasonlítani. Szerintem ilyen volt a tanárnőd is. Zárásképp annyit, hogy nagyon jó amit csinálsz, érdekesek a videóid, ha a fele sem igaz, én akkor is szeretem felnőtt esti mesének, (sok munka lehet benne) és a zenében is jó vagy, én biztos vagyok benne, hogy sokra fogod vinni, erre koncentrálj!

 • Beke Zsolt
  Beke Zsolt 2 hónapja

  álmos vezér gimnázium berki Katalin...

 • János Fodor
  János Fodor 1 hónapja

  Üdvözletem Pau Street!

 • Fruzsina Szabó

  Sziasztok!

 • Kenyér Sajtos
  Kenyér Sajtos 2 hónapja

  Az összes dislikeoló is a tanárod kamuprofiljai...

 • Teleki Zalán
  Teleki Zalán 2 hónapja

  Röviden: az ofő nárcisztikus és pszichopata

 • Krisztina
  Krisztina 2 hónapja

  Szerintem te egy intelligens kis fickó vagy, az a pedagógus hibája, ha nem képes egy fiatalban meglátni az értéket. Sajnos nagyon alúlképzett önző, karrierista, tehetségtelen, antiszociális magatartású tanár van, sajnos ráláttam rendesen a "rendszerre", és ne is mondjam nincs róla nagy véleményem. Ne foglalkozz vele, éld az életed, én nem féltelek, jó srác vagy csak olyan emberekkel kell találkoznod akik felismerik benned az értéket. Sok sikert :-)

 • Zsombor Molnár
  Zsombor Molnár 1 hónapja

  Ezt a tanárnőt miért nem raktad be a misztikus lények videódba????????

 • Máté Baklanov
  Máté Baklanov 2 hónapja (szerkesztve)

  Maradhatunk annyiban,hogy még mindig támogatom (ugyanúgy,mint a rendőröknél...)a tanári pályára lépőknek a pszihológiai vizsgálatot.

 • Dnl HVSY
  Dnl HVSY 2 hónapja

  Apám mindig is azt mondta, hogy : " a tanár egy külön állatfaj". ....a faternak igaza volt :D

 • _ Kitty
  _ Kitty 2 hónapja (szerkesztve)

  Jézusom, a kommenteket olvasva ámulok kb, hogy mennyi ember élt át hasonlót általános, vagy középiskolában. És persze csodálkozunk, hogy Magyarország majdnemhogy vezeti a depresszió és a szorongásos betegségek listáját..

 • imnot senpai
  imnot senpai 2 hónapja

  Nekem volt egy korszakom 7.osztályban, hogy a hajam nagyon, hosszu volt tehát nem is az a nagyon hosszu, hanem a fülemig ért.

 • Alilla 2018
  Alilla 2018 2 hónapja

  Kedves fiatal ember!

 • Emma Kis-Halas
  Emma Kis-Halas 2 hónapja

  Kicsit hosszú lesz, de remélem valaki elolvassa.

 • Sven Hassel
  Sven Hassel 2 hónapja

  Másfél éves gyerek apukája vagyok. Remélem nem ez a szorongásra építő, tekintélyelvű és nem tudom máshogy fogalmazni: komcsi oktatás lesz az országban, amikor ő majd iskolába fog menni. Én 30 éves vagyok és szomorú visszahallani tőled, mint fiatalabb sráctól ugyanazokat a gondolatokat, észrevett manipulációkat, lelki terrort, amit én is tapasztaltam. Nem változott semmi. Hatalmas bátorság volt, hogy erről így beszéltél!