Filmbarátok Podcast #125 Letöltés

Küldje el barátainak
Hozzáadás
 • 2017. júl. 18.

 • Filmbarátok Podcast #125 (2017 Július) 238 perc Beszélgetnek: Szöllőskei Gábor, Blacksheep, Gergő, freddyD Téma: -Nyomd, bébi, nyomd (00:32:40) -Pókember: Hazatérés (00:58:04) -A majmok bolygója – Háború (01:23:23) [SPOILERES: 03:43:25] -Okja (01:56:50) -It Comes at Night (02:25:45) -Under the Sun (02:49:07) -LA 92 (02:58:30) -Transformers: Az utolsó lovag (03:08:49) -Szexmisszió (03:26:47) A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (108 MB) 238 perc DIREKT link (jobb klikk, letöltés) https://ia801502.us.archive.org/29/it... Mediafire link http://www.mediafire.com/file/z0rmc6l... Honlap ahol rákereshetsz a kibeszélt filmekre: http://filmbaratok.blog.hu Facebook oldal: https://www.facebook.com/pages/Filmba... iTunes: https://itunes.apple.com/hu/podcast/f... SoundCloud: https://soundcloud.com/filmbaratokpod...

Megjegyzések

 • RetroShock!
  RetroShock! 3 éve (szerkesztve)

  Gergő annyit fűznék hozzá, hogy a majmok rendelkeznek olyan előrehaladott hangképző szervekkel, melyek alkalmassá tennék őket a beszédre, csupán az agyuk nem ér fel arra a szintre, hogy ezt véghez is vigyék, (főleg a makákók egyébként) de technikailag egy ilyen filmben előbb utóbb pontosan lehetséges lesz számukra.

 • FilmbaratokPodcast

  A hangért elnézést. A bebúgásokat nem tudtuk megmagyarázni, az néhol hallható akadásról a szerver tehetett valószínűleg, az én (freddy) hangomnál hallható nem teljes tisztaság valószínűleg az audacity exportálásnál történik valahogy. Ezzel kapcsolatban intenzív tesztelésbe kezdek, hogy mi a francért van most baj, mikor régebben nem volt. Holott a beállítások ott ugyanazok.

 • COD Boss
  COD Boss 3 éve (szerkesztve)

  a lezárás amit black sheep mondott szerintem nagyon epic lett volna. kár hogy nem ez volt a legjobb a három közül :/

 • FilmvilagA15
  FilmvilagA15 3 éve

  a majmok bolygójánal.hát az a befejezés amit blacksheep mondott valami zseniális lett volna..lehet kicsit tulertekeltem de szerintem igy is nagyon jo film!

 • Temet Nosce
  Temet Nosce 3 éve

  Baby Driver is titeket hallgat? :D

 • Mihály Földi

  Pókember:

 • Tóth Robbi
  Tóth Robbi 3 éve

  Na végre :D

 • nonowolr0010
  nonowolr0010 3 éve

  Megint egy maratoni adás :D

 • Tajti Matyi
  Tajti Matyi 3 éve

  3:16:53

 • Zsolt Horváth

  Valld be Freddy te Ryan Goslingot szeretted volna sofőrnek a Baby Driver-be. ;) :D

 • Laszlo Kiss
  Laszlo Kiss 3 éve

  Tegnap néztem meg a Baby drivert sajnos csak otthon, moziban csak szinkronosan adták, úgy meg nem szeretem, na de a lényeg: nálam az év filmje eddig!!!!!:)

 • István Stróbl

  Nem tudom hallottatok-e már a Discord-ról. Ez a program most ami leváltotta Teamspeaket népszerűségben. A Skype és a Teamspeak keverékének mondják. Én nem sokat tudok róla, de mindenki csak ajánlja. Ha nem vagytok elégedett a TeamSpeakkel nézzetek ennek utána, elvileg ingyenes is, hátha ezzel nem lennének gondok.

 • DaWe
  DaWe 3 éve

  jángedült

 • koganosekai
  koganosekai 3 éve

  Akkor most gyorstekerés a Majmokra... aztán freddyD miatt a Pókemberre (hisz' mindig öröm, amikor megcsillogtatja tudását, illetve képregény filmek iránt érzett töretlen lelkesedését)... s ha ez megvót', elkezdjük az elejétől hallgatni. :)

 • Ádám Dörner
  Ádám Dörner 3 éve (szerkesztve)

  velem még sosem volt ilyen! Párommal nagyon sokat járunk moziba nagy filmrajongók vagyunk DE A transformers film alatt többször hangosan röhögtünk fel a moziba annyira kínos volt (nem a poénok miatt), sosem volt velem ilyen, PEDIG nem nagy elvárásokkal ültünk be tudtuk mire számítsunk, de ez mélység, ha néma film lenne jobb lett volna, csak ne beszéljenek a szereplők, DE BESZÉLNEK... "csípek mint a méh"

 • VÉDER Huntube Poop
  VÉDER Huntube Poop 1 éve (szerkesztve)

  Nem értem mi bajotok van az első pókember filmekkel.

 • Erik Erik
  Erik Erik 3 éve

  Valeriából azért lesz szerintem 3D feliratos vetítés, mert azt a kópiát Dolby Atmos hanggal hozzák be. Így viszont úgy tudom csak a Cinema Pinkben lehet majd megnézni.

 • Viktor Kocsis
  Viktor Kocsis 3 éve

  Hihetetlen mennyit dob a minőségen, egy olyan ember aki tényleg tudja miről beszél :D Úgy kellett ide Gábor mint egy csepp víz a sivatagba egy szomjazó embernek :D Nem lehetne állandó tag?

 • KongFan666
  KongFan666 1 éve

  Megnéztem az It Comes At Night-ot. Ekkora átbaszást én még életemben nem láttam! Tudjátok mi jön el az éjszaka? LÓFASZ!

 • Pongrácz Máté

  A Háború alcím tényleg kissé félrevezető. Bevallom én sem teljesen erre számítottam, de végül nem csalódtam. Az eposzi majom-ember összecsapás ugyan elmarad, de szerintem így sokkal érdekesebb, hiszen A majmok bolygója sorozat mindig is (a könyvben és 1968-ban is már) arról szólt, hogy az ember saját maga felelős a vesztéért (nem a gonosz majmok). És épp ez a lényege a film lezárásának. Woody Harrelson karaktere a széria legérdekesebb emberi negatív szereplője, a játékidejét én is keveselltem. Azzal viszont egyetértek, hogy a humor miatt néhol túlságosan könnyed a film hangvétele, és a szökéses részek azért sokszor erősen igénylik a suspension of disbeliev bekapcsolását. Viszont a végén nekem is eszembe jutott Blacksheep verziója, de végül nem hiányoltam a sokkoló csavart, mert így szép lezárást kapott a történet. (Ami a Burton verziót illeti: lehet, hogy anno váratlan és erős volt - én sajnos úgy láttam, hogy ismertem a csavart - de attól még hülyeség (maga Burton is azt mondta, hogy csak azért van benne, hogy legyen egy durva cliffhanger). Az igaz, hogy a könyvben is ez van - ott is hihetetlen -, de ott azért működik jobban, mert aláhúzza vele a regény témáját/üzenetet. A Burton filmben pedig kifejezetten pozitív hanggal ér véget a cselekmény, így a slusszpoén emiatt is sokkal érthetetlenebb, hiszen teljesen ellentétes hangulatilag azzal, amit egy perccel korábban láttunk.)