Híradó 2020.05.18. 19:30 Letöltés

Küldje el barátainak
Hozzáadás
 • 2020. máj. 18.

 • Bővebben a hirado.hu-n: https://www.hirado.hu

Megjegyzések

 • Gabriella Sz.
  Gabriella Sz. 4 hónapja

  Ne legyünk már megint következmények nélküli ország: azokat a “politikusokat”, akik itthon és külföldön hazugságokat terjesztettek és gyalázták hazánkat, hazaárulás címén (pl.) büntetőjogi következményekkel kell szembesíteni! Ha a rendőrök előállítanak magánszemélyeket internetes posztok miatt, akkor ezeket miért nem lehet elővenni???

 • Gábor Novák
  Gábor Novák 4 hónapja

  Na ja ha felveszi a telefont a vérnyomás csökkentő tic tackot nem tudok még e receptre sem.

 • I Nagy
  I Nagy 4 hónapja (szerkesztve)

  Nem hiszek se egyik se másik oldalnak mert nem érdemlik meg. Tudom hogy az M1 a közszolgálati bayer show. És igen........valóban voltak olyan NFO-k amelyek az Isten tudja hogy honnan kerültek ki a nagyvilágba és hogy ki találta ki azokat a baromságokat.......hát szégyen. De ettől "nem" eltekintve, komolyan van olyan ember aki valóban elhiszi hogy a fidesz több mint tíz éve csak az igazat mondja és családfőként védi a magyarokat? A vírus szituból már nincs hasznuk mert rugdossák a seggüket.................mit ad isten két nappal később hip hop előkerül a papi meg a migránsok. Mert eddig a brigád tiszteletben tartotta a lezárt határokat és felbőszült vadként menekülnének tovább????????? EEEEEEEEz komoly????? Tényleg van olyan hülye aki ezt megeszi???? Még hogy a fidesz nem gyűlöletkeltő politikát folytat. Jézusom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Kornél Kocsis
  Kornél Kocsis 4 hónapja

  Széll Bernadett is az ország szégyene!Köpködi a saját hazáját?!Hazudozik össze-vissza....ráadásul tisztában is van vele hogy egy szava sem igaz!Nyugodtan hurcolják meg itthon!!!Megdolgozott érte!

 • Robert Ruggiero
  Robert Ruggiero 4 hónapja

  A magyar ellenzek tettei szegyen es gyalazat mind emberileg es szakmailag is. Ezek az emberek hatalomvagya felmerhetetlen es ez teljesen elszakitja oket a valosagtol. Ez nagyon szomoru de ez az igazsag...

 • Mr. Nobody
  Mr. Nobody 4 hónapja

  mikor adjatok mar vissza a rendkivuli jogokat? nem akarodzik mi? mar viszket orban tenyere...

 • Gabi Molnar
  Gabi Molnar 4 hónapja

  sokat köszönhetünk János pápának,(európa keleti fele) például azt,hogy olcsó rabszolgákat csináltak belőlünk,meg másod meg harmad rendű embereket,persze ezt nem csak neki lehet köszönni,