Joe Exotic története - Tiger King 🐯 Letöltés

Küldje el barátainak
Hozzáadás
 • 2020. ápr. 30.

 • #TigerKing #Netflix #Review Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉 📞 Discord felületünk: https://discord.gg/MZnJ7rQ 🔗 VOD csatornánk: https://bit.ly/2L1pjiG 😃 Facebook: https://goo.gl/f3nby4 🎮 Twitch: https://goo.gl/dc9aqa 📷 Instagram: https://goo.gl/ycJSLF 👍 Itt tudsz támogatni minket: https://goo.gl/iejUq8

Megjegyzések

 • 42pec
  42pec 4 hónapja (szerkesztve)

  Szerintem félrértés Joe-t és Carole-t főszereplőként kiemelni. Ez a sorozat arról szól, mi történik egy olyan helyen, ahol szabadságot, az adrenalinmámort és a férfiasságot agyatlanul fetisizálják, a biztonságot és a szolidaritást pedig a háttérbe szorítják. Jeff Lowe vagy Doc Antle pont ugyanilyen jó főhős lett volna, ha ők akarják kicsinálni egymást. Kb. az összes bemutatott állatkert tulajt láttuk átgázolni az őket körülvevő élőlényeken, egyikük sem pozitív szereplő. Nagyon sok dokumentumfilm csak annyit tud, hogy szembesít azzal, hogy milyen (is) az emberi természet.

 • Zoltán Kmetykó
  Zoltán Kmetykó 4 hónapja

  Szerintem ez a sorozat arról szól, hogy ezek az emberek őrültek, egytől egyik. Ez körülbelül a harmadik epizódig érdekes, utána meg már én is csak azért maradtam, hogy lássam hova fut ki. Minden főszereplő ellenszenves. Ettől függetlenül olyan cringe halmaz, s a redneckség olyan bugyraiba vezet el amit mi innen Magyarországról elképzelni is nehezen tudunk. Sokat markol, keveset fog.

 • István Szűcs
  István Szűcs 4 hónapja

  Ha ez neked arról szólt, hogy Joe bérgyilkost fogad, akkor nem igazán értetted meg.

 • SZATMÁRI A DÁVID
  SZATMÁRI A DÁVID 4 hónapja

  Én mostmár, ha kiakadok mindig azt mondom hogy Carole Baskin!!!

 • Adrián Hajdu
  Adrián Hajdu 4 hónapja

  Köszi hogy ezt megcsinaltad mert kizárt hogy végig nézzem ezt a "sorozatot" de érdekelt hogy mire vannak úgy oda a tömegek.

 • sXeCry
  sXeCry 4 hónapja

  A legundorítóbb az egészben számomra, hogy a történetben a főbb szereplők, mennyi ember életét tették tönkre (az állatok mellett), használták ki vagy hozták olyan helyzetbe , hogy ne legyen más választásuk és erre több százezer dolláros üzletek épültek. Egyik fél sem mondhatja azt, hogy ez nem a pénzről szól. (még Carole sem) Szívem szerint mind mehetne börtönbe... :D

 • Miklós Gerdelics
  Miklós Gerdelics 4 hónapja (szerkesztve)

  Úgy érzem, már megint nem ugyanazt néztük... Szerintem elég szimplán megfogható az egész a sorozat legvégével. A készítők gyakorlatilag a tigrisek miatt mentek forgatni, de belefutottak ebbe a válogatott őrültekkel, gyakorlatilag egy évtizedre való mémalapanyaggal teli sztoriba és az őrültek gyülekezete miatt önkéntelenül káoszba forduló események lekövetése közben ugyanúgy elvesztették a fókuszt a tigrisekről, ahogy Joe, Carol és az összes többi központibb karakter. Ezt a legvégén önkritikusan ki is mondják. Amúgy meg szerintem itt mindenki egyformán negatív színben volt feltüntetve, a töméntelen WTF pillanat és az események random jellege pedig nyilván jórészt önmagáért valók és nem vezettek nagyon sehova. Én úgy éreztem, olyan az egész, mint a legelvetemültebb Coen film, csak ez valóság, ettől még inkább üt. (Ja és éreztem, hogy itt valami félre/belemagyarázás van: mayhem (első találatra): zűrzavar, felfordulás, rendbontás, rendzavarás, verekedés.)

 • Bazsó Dávid
  Bazsó Dávid 4 hónapja

  Rendkívül unalmas sorozat egyszerűen nem értem a hypot

 • István Pálfi
  István Pálfi 4 hónapja

  Számomra Carole sokkal ellenszenvesebb volt mint Joe Exotic.

 • Kékkő Gábor
  Kékkő Gábor 4 hónapja

  Érdekesség hogy ez az ember (Joe Exotic) lesz a Postal dude hangja. Visszamenőleg is le lesz cserélve az eredeti hang.

 • margit làszlò
  margit làszlò 4 hónapja

  Az ilyen reality showkat gyülölöm

 • Jasmine Blue
  Jasmine Blue 4 hónapja

  Hát érdekes kritika volt. Kicsit úgy tünt mintha egy lezárt cold caset várt volna Zoli ahol vannak jók és rosszak. Én pont azt szerettem benne hogy kaptunk egy bonyolult erkölcsi dilemmáktól hemszegő ügyet, ahol a néző döntehti el miben hisz. SPOLIER

 • Milán Palkovics
  Milán Palkovics 4 hónapja

  Szerintem meg a Tigriseknek dzsungelben lenne a helye. És hatalmas segítség lenne nekik, ha mondjuk nem vágnánk ki vagy gyújtanánk fel az edőerdőket.

 • Tamás Velkey
  Tamás Velkey 4 hónapja

  Amerikai dokusorozat.

 • Joó. Barna
  Joó. Barna 4 hónapja

  Ha netflix documentum sorozat akkor The Last Dance😉🏀

 • Domonkos Kovács
  Domonkos Kovács 4 hónapja (szerkesztve)

  Flashgitz 2 és fél percben összefoglalja mindezt :D

 • Ákos Romvári
  Ákos Romvári 4 hónapja

  Ajánlom mindenkinek!

 • nyaradib
  nyaradib 4 hónapja

  Köszi, jó volt a videó (mint mindig), külön köszönet, hogy nekem már nem kell elfecséreljem az időmet!

 • Dwq Fwar
  Dwq Fwar 4 hónapja

  Khmm Flashgitz animáció.. xD

 • Balázs Szabó
  Balázs Szabó 4 hónapja

  Egyértelmüen a fogságban tartott vadállatok borzasztó életkörülményeiröl szól a sorozat, ahogy az elsö epizódban megtudhattuk az eredeti koncepció az volt, hogy a magánkézben élö nagynagymacskákról szóló dokut akartak készíteni, menet közben kerültek a történet fókuszába ezek a hihetetlen karakterek és ezeknek az embereknek a sztorijan keresztül megy át maga a mélyebb üzenet, szerintem rettentöen szórakosztató csomagolásban. A világszerte az egekbe szökö hype-nak köszönhetöen talán lépések fognak következni ezeknek az állatkerteknek a felszámolására, hiszen rámutat, hogy bárki vehet az USA-ban $2000-ért kölyöktigrist, és több él fogsában, mint világszerte a vadonban.