Mass Effect lehetett volna - The Expanse 🎬 Letöltés

Küldje el barátainak
Hozzáadás
 • Premier dátuma: 2020. ápr. 10.

 • #Expanse #SyFy #Kritika Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉 📞 Discord felületünk: https://discord.gg/MZnJ7rQ 🔗 VOD csatornánk: https://bit.ly/2L1pjiG 😃 Facebook: https://goo.gl/f3nby4 🎮 Twitch: https://goo.gl/dc9aqa 📷 Instagram: https://goo.gl/ycJSLF 👍 Itt tudsz támogatni minket: https://goo.gl/iejUq8

Megjegyzések

 • Attila Krem
  Attila Krem 6 hónapja

  Szinte sosem szoktam kommentelni, de mivel ilyen bő és jó kritikát kapott a sorozat, gondoltam leírom, hogy szerintem miért érdemes tovább nézni a sorozatot a könyvek alapján. Az összes könyvet olvastam, viszont a negyedik évadot még nem láttam a sorozatból.

 • kissHUN
  kissHUN 4 hónapja

  "Mass Effect lehetett volna"

 • Tom Dubicz
  Tom Dubicz 6 hónapja

  Fordítók: Egy 50 évet felölelő 8 (lassan 9) könyvön átívelő uropera történetéből Zolynak tetszet 2 könyv története. A harmadik könyvtől már nem. És minden választ tudni kell már az elején. A folyamatos tét emelés teljesen felesleges.

 • Szilard Dobai
  Szilard Dobai 6 hónapja

  Nekem tetszik az ilyen jellegű tartalom. Ha karantén ideje alatt még esetleg nézel/néztek sorozatokat amelyek megérdemelnek egy ilyen bemutatót, én nagyon adnám, hogy elkészítsétek.

 • D1eGo
  D1eGo 6 hónapja

  A love, death and robots nagyon jó sorozat 😀

 • koschwarz
  koschwarz 6 hónapja

  Szerintem a hibái ellenére még így is a legjobb sci-fi sorozat jelenleg.

 • Dániel Bosnyák
  Dániel Bosnyák 6 hónapja

  Én most olvasom a 4-ik könyvet. Sok esetben ahogy említetted is a sorozat összekuszál dolgokat és kiemel olyan női szereplőket, akiket a könyv kifejezetten csak mellékszereplőként kezel, sőt a kritizált 4-ik évadban eredetileg nem a dokinő, hanem az övbéli bányász férje robbantotta fel a leszállóplatformot.

 • Bálint Husek
  Bálint Husek 6 hónapja

  Nem irigylem Zolit karácsonykor megajándékozókat.

 • Crashday38
  Crashday38 6 hónapja

  Csúnya dolog ilyet mondani, de áldás a korona vírusra, legalábbis a behozott korlátozásokra. Végre egy kritika, ami megkapta azt az időt amit megérdemel! Legtöbb kritikát láttam, (filmeket hagytam ki itt-ott amott) és éreztem, hogy nagyon elkapkodottak lettek. Főként játékoknál, és azt is főleg, ha több várt játék jelent meg egyszerre, ami persze valamilyen szinten érthető, de még mindig a túlzott kapkodás, ami nekem problémát okozott. Értem ez alatt több játékfunkció kihagyása, játékelem átugrása, ami van hogy azért nem jött elő, mert még nem tartott Zoly ott ahol az megjelent volna, de lehet, hogy fontos lett volna beszélni róla. Természetesen, ez nem minden videóra értendő, de azért van egy pár, olyan tartalom ami lehet, hogy ez miatt nem 12 perc lett volna, hanem 20 perc, de azért öröm látni, hogy amiért igazán szerettem ezt a csatornát vissza, vissza kacsingat. Zoly, engem nem zavar, ha a kritika 1 héttel később jön ki, úgy is végignézem, mert érdekel a véleményed, és remélem ezzel nem csak én vagyok így. Ha lehet, kérlek ne siesd el a dolgokat, gondold át még 1x azt a szöveget, nézd meg van e benne annyi tartalom, hogy az egy összeszedett videó legyen, amilyen ez is (mindenképp itt leszek a következő ilyennél is). Félre értés ne essék, tudom hogy ez egy sorozat, és hogy van benne tartalom bőven, amiről lehet beszélni, de ha ez egy játékról készült volna, ez az a játék lenne ahol megtaláltál mindent, amiről lehet beszélni! Azt is szeretném leszögezni, nem várok 100%-ot, csak próbálj meg több játékelemről is beszélni, vagy legalábbis bővebben. Ez szép volt, tényleg!

 • MortorImperialis
  MortorImperialis 6 hónapja

  én kb meg zabáltam az öszes évadot,de hja a 4. nm éppen a volt toppon....de az elsö 3 évad eszméletlen jó volt!

 • kooow
  kooow 6 hónapja

  Nem is tudom már hol olvastam, hogy az alkotópáros több mint egy évtizedig építette egy szerepjátékban a világot, aztán vágtak bele az írásba. Szóval a "legenda" szerint ez hamarabb volt mint a Mass Effect. Mint ahogy említve volt, valóban a felépített világ az egyik legjobb dolog benne. Nagyon aprólékosan ki van dolgozva. Még egy nagyon fontos dologról nem esett szó: a fizika és a tudomány tisztelete. A legjobban ez a sci-fi sorozat tiszteli tudományt és fizikát szinte bármelyik másikkal összehasonlítva. Talán ez is hozzátesz, ahhoz hogy kijelenthessük, ez egy olyan jövőkép ami még akár meg is valósulhat több száz év múlva (nagy adag jóindulattal). E mellett az összes többi sci-fi film és sorozat gyerekes képzelgésnek tűnik fénysebességnél gyorsabb utazással, lézerfegyverekkel és összecsapott világépítéssel.

 • VoltanIgor
  VoltanIgor 6 hónapja

  Azt remélem, vágod, hogy az általad kifogásolt dolgok a regényekben is így történnek, szóval nem érdemes a sorozaton elverni a port.

 • Ákos Zombori
  Ákos Zombori 6 hónapja (szerkesztve)

  A könyvek emberek! A könyvek! Zseniálisak, úgyhogy kérem elolvasni őket. Gondoljatok minden jóra amit az első félben mondtak. (Szerintem) A könyv egyáltalán nem rontotta el. Sőt! Véletlenül a második könyvet olvastam először ami a sorozatban elvileg rossz lett😅😁

 • Daermon the Ranger
  Daermon the Ranger 6 hónapja

  A sorozat messze igy is az egyik legjobb (annak ellenére, hogy kicsit kuszább sokszor a könyvekhez képest, és feleslegesen írtak át dolgokat). De! Tény, hogy könyvben még jobb. Az utolsó 9. kötet is talán már idén megjelenik vègre... Aki szeret olvasni, az ne hagyja ki! (Amúgy mindegyik könyv jó volt, de szerintem a 4. a leggyengébb, amire a sorozat 4. évada is épül).

 • Mayew
  Mayew 6 hónapja

  Zoli az "A" jogsit se tudod megcsinálni végig, max az online kresz-re kapsz 180 napot (viszont az megéri, fél éved van rá, kényelmesen is sima) :D Mivel a KTI (közlekedéstudományi intézet) átmenetileg felfüggesztette a kresz- és forgalmi vizsgákat.. (ha azóta valami változott akkor bocs, az új információkat én is várom) Pont megkaptam az új jogsim C+E után és kezdtem volna a GKI-t, hogy végre léphessek erre beszoptam és maradhatok még beláthatatlan ideig a csomagfutárkodásnál napi 12-14 órázással, karácsonynál is több csomagmennyiséggel és azt jósolják nyár végéig így is fog maradni... kezdem azt érezni, hogy a decemberi poénkodásunk miszerint "az utolsó küldemény amit kézbesítek a saját nevemre lesz és tartalomnak csak annyi van rá írva, hogy kötél" egyre valószerűbbnek látszik, mivel fiatal lévén nincs olyan szerencsém, hogy elvigyen a korona

 • nihil0
  nihil0 6 hónapja

  Azt vágod hogy az első három évad a syfy-on ment, majd kaszálva lett? Talán ezért van akkora különbség azok és az új évad között. Másfelől könyvesek szerint ez csak "vihar előtti csend".

 • Balázs Miklós
  Balázs Miklós 6 hónapja

  A "kolonizálhatjuk az egész galaxist" vonal enyhén Andromeda utalásnak tűnik. Biztos elkezdem a sorozatot, mert ha valamit lehet hasonlítani a Mass Effect-hez, akkor azt látnom KELL.

 • Bero Tech
  Bero Tech 6 hónapja

  Könyvben a Vörös Lázadás - Pierce Brown tol nagyon tudom ajánlani

 • Reflektor Hektor
  Reflektor Hektor 6 hónapja

  Altered Carbonra is nyugodtan lessen rá aki sci-fi sorozatra vágyik manapság ;)

 • Simkulák István
  Simkulák István 6 hónapja

  Köszi ,hogy szóltál, majd megnézem ,ha láttam a filmet, ez érdekelne :)