Most az örömnek Letöltés

Küldje el barátainak
Hozzáadás
 • 2020. máj. 17.

 • Mindennek megvan a maga ideje! Készítette: Kalo Jenő tv.

Megjegyzések

 • Szilvia Halmos
  Szilvia Halmos 4 hónapja

  Leírom mégegyszer, mert eltünt.

 • Rózsa Pusztai
  Rózsa Pusztai 4 hónapja

  Köszönöm a mai bátorító szavait, bár én nem vagyok szomorú, sem elkeseredett, de talán másoknak ajánlanám Placid atya aranyszabályát, ami a túlélést jelentette a gulágon. Minden nap észre kell venni egy jó dolgot, ami az nap történt. Volt szerencsém élőben hallani az atya beszámolóját. (Most is megtalálható). Még egyszer köszönöm a mai előadást.

 • Pálma Horváth
  Pálma Horváth 4 hónapja

  Szívböl köszönöm Áldásos Munkáját, Szolgálatát!

 • PETRON K.E.P.
  PETRON K.E.P. 4 hónapja (szerkesztve)

  Soha semmit nem tettünk, most sem teszünk semmit! Atomjaira szakadt a népünk..! A vírusban is a Jóisten segítségét lássuk meg! Köszönöm Istennek, a Szűz Anyának, hogy így is szeret Bennünket! Nincstelenek vagyunk!

 • Katalin Lelkes
  Katalin Lelkes 4 hónapja

  Igazi "iránytű" Ön nekünk. Köszönöm.

 • Erzsebet Baji
  Erzsebet Baji 4 hónapja

  Koszonom ismét nagyon megnyugtató volt ez a videó ! Hála érte

 • Adolf Sandor
  Adolf Sandor 4 hónapja

  Se a "bal oldali" toluk nem is vartam el se a jobb oldali kormany nem iktatta be nemzeti unnepe se julius 7 et se julius 22 et.Megfejtes egyszeru azert mert gyarmat vagyunk.A new york-brusszel-tel aviv tengely iranyitja az orszagot.

 • Izabella Tóth
  Izabella Tóth 4 hónapja

  A nagynéném azt mondta: értsd jól, amit mondatam. Én nem értettem félre. Köszönet a feltöltésekért, amelyeket laikusként is szívesen hallgatok.

 • Beszterczey Judit
  Beszterczey Judit 4 hónapja

  Kedves Kaló Úr! Immár a szkeptikus férjemmel néztük a filmjét! Köszönjük! Azonban volna egy kérdésem. Egy olyan tüzes jegy, mint a Nyilas országa miért hajlamos ennyire a depresszióra? Köszönöm, hogy elolvassa! Nagyon szeretem Magát.

 • Etelka Hodonickiné
  Etelka Hodonickiné 4 hónapja

  Kalo Úr! Önnek nem szükséges és nincs miért elnézést kérnie

 • Ilona Haás Kapin
  Ilona Haás Kapin 4 hónapja

  Köszönöm! Így van,örüljünk! Tegnap találkoztam 2 gyermekemmel,szerdán a 3ikkal és imádott unokámmal két é fél hóap után!a madarak énekelnek én kertészkedek....festjük a házat...mi kell még!? Boldogság van! Isten áldja Önt is!

 • Veronique Willon
  Veronique Willon 4 hónapja

  Hagyjuk már ezt a "mi mit követtünk el" szöveget! Nem én hagytam, nem az apám, se a nagyapám hagyta Szálasit regnálni. Megszállt ország voltunk! Aztán ismét megszállt ország lettünk. Nézzenek körül az országban, hogy élnek kisebbségeink! Mindenki beszélheti saját anyanyelvét, ápolhatja kulturális hagyományait. Csak MI nem! Csak a mi hagyományainkat, erkölcsiségünket, hitünket vették el. Csak a mi, magyarok nyelvét rontják idegen/angol szavakkal, mielőtt még jól beszélné ifjúságunk magyar anyanyelvét. Hogy tanították nekünk 1946-tól kezdve a magyar történelmet? Csak az idegen a dicsőséges, a magyar alávaló. Igenis, Trianonra fájdalommal, megdöbbenéssel kell gondolni! Magyar az, akinek fáj Trianon. Elég volt a magunk lebecsüléséből, megteszik azt - sajnos -, egyes honfitársaink is, idegen földre víve kárhoztatásunkat.

 • Ilona KSzijarto
  Ilona KSzijarto 4 hónapja

  Köszönjük, ismételten, a pozitív emlékeknek is örüljünk! Én, bízom abban, ha továbbra is fegyelmezettek az emberek, nem lesz második felvonása, ennek a vírusnak! Minden jót, Önnek is, kedves Jenő!

 • Mónika Kiss
  Mónika Kiss 4 hónapja

  Köszönöm a videót! Aki a jelenben élés fontosságát szem előtt tartja, az biztosan nem értette félre az Ön korábbi szavait. Szeretettel küldöm: "Én, Jézus fontosnak tartom számodra azt, hogy csak olyan emlékek foglalkoztassanak bármivel kapcsolatban, amelyek építenek, buzdítanak és vigasztalnak. Azért tartom ezt fontosnak, mert csak akkor állsz a realitások talaján, ha a múltat nem visszavágyod, hanem erőforrásnak használod a jelened megszentelésére, és arra, hogy jó alapot vess a jövődre vonatkozóan. Az emlékezésnek, az ábrándozásoknak csak akkor van értelme, ha erőforrásként működnek. E nélkül többet ártanak, mint használnak." JÉZUS HANGJA

 • Alexandra Kardos
  Alexandra Kardos 4 hónapja

  Uram maga egy ajándék a Magyar embereknek! Szinte minden reggelem az ön tanításaival kezdem! Köszönöm a munkáját és azt a rengeteg időt amit erre áldoz. Óriási segítség ebben az ébredő világban! Legyen gyönyörű napja!

 • marcsi gomez
  marcsi gomez 4 hónapja

  Köszönöm! Kedves Jenő ezeket a az igényes videókat! Jó egészséget a fáradhatatlan munkájáért! Szeretettel: Marcsi Gomez

 • Tündér Zöld
  Tündér Zöld 4 hónapja

  Kedves Jenö, Köszönöm a videokat, gyakorlatilag minden este a videokat nézem, tanulom a tani tasait. Az lenne a kérdèsem, hogy a Magyarság sorsárol a Turáni átokról lehetne bövebben beszèlni?

 • Judit Tabi
  Judit Tabi 4 hónapja

  Köszönjük kedves Jenő bíztató, éltető, vidám gondolatait! Most valóban az örömnek van itt az ideje! Kell egy kis lazítás! Nagyon szép a zöld kertje!

 • Silver Wolf
  Silver Wolf 4 hónapja

  Tisztelt Kalo Ur! Egyet ertek! Igy most mar vilagos, hogy mit is akart mondani. Az 'elfelejt' szonak tobb ertelmezese is lehet. Kivanok Onnek is feltoltodest es jo egeszseget! Nagyon szeretem hallgatni a videoit mert sokat tanulok! Koszonom szepen.

 • Magdolna Putterer
  Magdolna Putterer 4 hónapja

  Semmi nem félreérthető abból amit eddig elmondott nekünk videóiban. Rengeteget lehet tanulni Öntől! Köszönöm szépen. tanitásait!