SZABYEST - VELED LENNÉK (HIVATALOS VIDEOKLIP /\ 2017) Letöltés

Küldje el barátainak
Hozzáadás
 • 2017. okt. 29.

 • ■ FELIRATKOZÁS: https://goo.gl/0GXU3A Fellépésszervezés: Mikó Zsolt Tel.: +36 (30) 985 2313 booking@szabyest.hu /\ Szabyest Webshop: www.videosbolt.hu/szabyest /\ Üzleti megkeresésekhez: business@szabyest.hu /\ Kövess a videoblogom is! @szbyst www.youtube.com/szbyst ■ www.szabyest.hu ■ www.facebook.com/szabyest ■ Instagram: szabyest ■ www.ask.fm/szabyest Rendező-Producer, Vágó, VFX, Colorist: Szabó Szabolcs Achilles – Szabyest ■ Kamera-man: Heilman Benjámin ■ Szereplők: Bodony Barbara, Varga Richárd Köszönjük a támogatást a Fanta Magyarországnak, a Pyropont Szaküzletnek, illetve a budapestapartments.holiday apartmanirodának. Minden segítőnek köszönjük a jelenlétét és támogatását a klip létrejöttéért! Dalszöveg: Szabó Szabolcs Achilles - Szabyest Ahogyan elképzeltem, úgy sodort az ár, nélküled minden lépés, bús, komor, magány. Ha kérhetném, kérem! Csak ő kell, én érzem, tán, rám vár. Ha várat, még várok, túlélem, az átok tán, elszáll. Bridge Egy új reggel, és minden más, más célok más állomás. Egy új nappal, nincs kétség hát, a tegnap a múlté már. refrén Veled szállnék még, szakadék mélyén, Veled táncolnék, szakadék peremén, ohh én, ohh én, ohh én, veled lennék. verse 2 Összesen pár folt maradt, s lángolt belül a vágy, nem tudom merre tartok, ő kísér az utamon át. Ha kérhetném, kérem! Csak ő kell, én érzem, tán, rám vár. Ha várat, még várok, túlélem, az átok, tán, elszáll. Bridge Egy új reggel, és minden más, más célok más állomás. Egy új nappal, nincs kétség hát, a tegnap a múlté már. refrén (2x) Veled szállnék még, szakadék mélyén, Veled táncolnék, szakadék peremén, ohh én, ohh én, ohh én, veled lennék.

Megjegyzések

 • Farkas Luca
  Farkas Luca 2 éve

  Csak nekem hasonlít az egyik része a One Last Time-ra? 😂

 • pankix
  pankix 2 éve

  Hihetőbb lett volna a sztori ha a fantás doboz mellett egy üveg vodka is lett volna...

 • Szabolcs Rostas

  Srákok, figyelem, és nem srákok is. Kérlek lájkoljátok, hogy eljusson Szabihoz. KÉRLEK OLVASSÁTOK EL VÉGIG. Hol kezdjem? Mondd, mért nincs egy számodnak se értelme? Szánj több időt a szövegre, hisz az a leglényegesebb egy számban, akárki akármit mond! Az egész egy giccs, klissés szar így, és ezt Te is tudod. Oké, tekintsünk el a semmitmondó dalszövegtől. Az még okénak mondható igazából, csak ez a 1000x ilyen. Nyálasnak nyálas, de hát a "szerelem" az szerelem, ebből a szempontból nem rossz. Csak szimplán nyáltenger. Tehát tekintsünk el tőle. A hangod persze egyre jobb lesz, ha szabad ilyet mondanom, de gyakorlás teszi a mestert, fáj a szivem a autotumtól. Túl sok benne. Túl sok. Oké. Klipp. Mi a fenéről beszéltek hogy olyan nagyon sok munka volt vele? :S Pár szép helyszín, és futkároznak össze vissza, meg eszik egymást. Pár klissés szar effect, és hello. Persze ki vagyok én hogy megmondjam, biztosan volt vele munka bőven, de nem kell azt mondani, hogy lehoztad a csillagokat. A koncepció: Ahogy mondták, egy az egyben One last night, a refrénen ütközik a legjobban,DE! Van, hogy egy előadó nem tudja, hogy Ő maga plagizál! Lehet, hogy hallotta/ák a számot, és mikor megírták, illetve megszületett az alap, nem voltak vele tisztában, hogy ez már egy megvalósult ötlet, és egy kész dallam szól a fejükben. Most mondjátok azt, hogy A 1LN nem fülbemászó. Amennyiben nem így volt.. Szabi, ne nézd hülyének a srákokat, mert imádnak, oké? Láthatóan nekik Te vagy az atyaúr isten, és aranyos, hogy így kiállnak érted, tehát tiszteld meg őket azzal, hogy egyéni munkát adsz ki a kezeid közül, ami téged tükröz. A másik, ami nagyon feltűnt, hogy úgy mozogsz, vagy ha úgy akarod, olyan a koreográfia, illetve maga a háttér, ez a vöröses-barnás dombok, sőt, még a szerelésed is olyan, mint Zack-nek a High School Musical-ből! Mintha egy az egyben kiragadtuk volna azt a jelenetet, mikor szaladgál mint valami nyomorék, és énekel, aztán alátoltuk volna a 1LN-ot! Aztán ott van Barbi. Én eddig abban a hitben éltem, hogy együtt vagytok, ezért nagyon tiszteltelek, mert azt hittem, a klippjeidben a szerelmed van, meg minden, és ez aranyos. Hát.. ha nem, akkor meg nem tudom mi van veled. Ha jól tudom Ő a középsulis csaj, ne ronsd ezzel is a színvonalat. Már mint nem Barbival van bajom, és a legtöbb embernek sem, hanem magával a sorozattal, de ez más tészta, és mondták is, hogy már unják. És ugye a promóció. Ez már Te döntöd el haver, de tudod jól, hogy harap érte a nép. Csak ne nyomd ennyire az emberek pofájába:/ Ennek ellenére a következőket mondom: Ne add fel. Csak változtass, és tedd TÉNYLEG fel a lécet, ne csak hazudd, hogy teszed. Ne mondd,cselekedj. Ha így teszel, ki fogsz törni, be futsz, és több leszel mint az a bizonyos szponzorest, akit mindenki utál, mert én TUDOM, hogy több vagy, és Te is tudod. Mutasd már meg nekik, baszdki, had rengjen attól a Szabitól a popszakma, akit egyszer mindenki utált. Legyen tököd, de gerinced is, ha érted, hogy értem.

 • Dan Diegos
  Dan Diegos 2 éve

  Átvezető rész: Ariana Grande - One Last Time copy

 • Nara
  Nara 2 éve

  Csoda hogy nem kapott copyrightet a one last time miatt

 • Promise
  Promise 2 éve

  Miközben hallgattam/néztem jobban féltem hogy rám nyitnak szüleim mint amikor a pornó megy...

 • Gábor Stadler

  Ettől a zenétől magamra rántottam a bojlert..........

 • Gergő Végh
  Gergő Végh 2 éve

  Még a zenéibe is fizetett promóciót tartalmaz

 • Zenta Járja
  Zenta Járja 2 éve (szerkesztve)

  Csak nekem One Last Time-os egy kicsit az egyik része?

 • Horky
  Horky 2 éve

  Flex cancer guy merre vagy?

 • szklyrknn
  szklyrknn 2 éve

  A fantás doboz azért több simogatást kapott mint a csaj

 • Balázs télapó

  "Fizetett promóciót tartalmaz"

 • Máté Medve
  Máté Medve 2 éve

  Más a csajokra veri te a Fantára

 • kleffen
  kleffen 2 éve

  nyák nyák nyák

 • orban tymy
  orban tymy 2 éve

  Egy picit hasonlit a One last timera...nem?

 • Szintia Trájer

  Eladtad magad ember... Te már egy termék vagy!! Most is fizettek azért, hogy ezt a nagy rakás szart iderakd és etesd vele a nézőid/fanjaid.. Szánalom vagy ember.. remélem minél hamarabb eltűnsz a köztudatból mert ez így nem lesz jó ember, hogy evvel keresed a kenyered.. Menj el dolgozni ne abból élj meg, hogy egy élő termék lesz belőled.. Nem mondom meg mit csinálj de ezt minden videós/zenész be tudja tartani csak te nem.. Meg azért is pénzt is kérsz, hogy valaki benne legyen a klipedben az már pofátlanág!! Annyian utálnak, hogy már a helyedben elástam volna magam!! Azt hiszed, hogy egy szerelmes "zenével" mindent helyrehozol? Áááááá messze vagy még attól!! tudod mi vagy te?? Egy pofátlan undorító hazug termék.. Sajnálom de ezt elbasztad.. Annyira, hogy már a szánalmasnál szánalmasabb vagy!! Remélem elolvasod és elgondolkodsz ezen.. Kössz!

 • Faragó Levente
  Faragó Levente 2 éve (szerkesztve)

  Fanta nélkül nem készülhet klipp. -.-

 • FS Channel
  FS Channel 2 éve

  már egy zenét sem lehet fizetett promóció nélkül megcsinálni... pofátlanság...

 • Boti K.
  Boti K. 2 éve

  #fizetettpromóció

 • Kernold Official

  Annyira szar lett ez a zene mint a személyiséged :D